Etiketter

butikktips (55) Elgseter (316) Ferie (119) hund (902) Hverdag (487) interiør (115) jakt (239) Jul (301) Krokskogen (237) mat (449) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (229) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

onsdag 12. juni 2019

Svalbard: Siste dagen

 Dette var definitivt en sånn tur som gjerne kunne vart lenger... Og det er jo et godt tegn, man skal gi seg før det er for mye. Men, jeg skjønner folk som har vært her før bedre nå, alle de jeg kjenner som har prøvd å bo her, at de drar ikke herfra uberørt. Jeg tror alle vi i vårt følge ikke hadde vært uvillige om det åpnet seg en jobbmulighet her. Et spesielt samfunn, med en unik historie og en spennende kultur.
Vi brukte formiddagen godt. Spiste god mat, noen siste innkjøp og noen siste inntrykk. Klarvær var det også da vi dro hjem, så vi så uut til familien til Anne sin hytte på Revneset og vi så kjente områder fra flyet da vi dro.
Om du ikke har vært på Svalbard før, er det definitivt verdt å ta turen!

Nummer en: du bør ikke ha sterke aversjoner mot skinn/pels om du skal hit... For oss som elsker skinn/pels er det fantastiske muligheter på shopping- og inspirasjonsfronten!
Her en haug med fine selskinn og noen utrolig kule puter på Svalbard museum (vi fant dessverre ikke putene til salgs noe sted)

Sant

Åhh, så fint!

Isbjørn på nært hold...

Fangstmenn og deres hunder er en viktig del av historien på Svalbard

For oss som er litt over snittet interessert i å investere i gode, varme OG fine accessoirer! Er Svalbard midt i blinken! Skinnboden har så mye fint! Jeg kjøpte meg lue av reinsskinn og revepels, i tillegg ble disse lekre skinnvottene med hjem (mye rimeligere her enn på fastandet forresten). De er laget av saueskinn og dekorert med gamle sarier. Alle er unike

Måtte ta med et fotominne av et bitte lite utvalg av snøscooterne...

Og det er selvsagt godt skiltet

Kule farger! Det fristet ikke nevneverdig med kajakk i vinden vi hadde deler av oppholdet...Vi går ombord

Platåfjellet

Rendalen (eller Reindalen som det heter her da...)

Bjørnøya
 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar