Etiketter

butikktips (58) Elgseter (318) Ferie (120) hund (930) Hverdag (505) interiør (120) jakt (245) Jul (301) Krokskogen (241) mat (452) Matauk (62) new York (155) oppskrift (199) Reise (236) restauranttips (130) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (264)

søndag 24. november 2019

Sashimisalat II


En litt annen variant enn tidligere nevnt, men minst like god!

1 stor Salma backloin kuttes i skiver
2 avokado kuttes i terninger
2 vårløk kuttes opp
0,5 potte koriander hakkes
Frøene fra 1 granateple skrapes ut
2 ss sesamfrø ristes
1 neve cashewnøtter ristes

Alt blandes godt sammen i en bolle.
Så er det bare å spise, sammen med litt ponzusaus.

Raskt og godt! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar