Etiketter

butikktips (50) Elgseter (277) Ferie (107) hund (741) Hverdag (378) interiør (104) jakt (183) Jul (246) Krokskogen (200) mat (366) Matauk (57) new York (142) oppskrift (158) Reise (178) restauranttips (115) Salat (10) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (46) Viltoppskrift (11) vinterpalasset (219)

lørdag 1. januar 2022

Katz’s Deli

 

Et spisested vi har gått mange tips om (senest på nyhetene, fordi det på bucketlisten til en kjent amerikansk dødssyk politiker å spise Pastrami on Rye fra Katz’s en siste gang), var   Katz’s Delicatessen. Vi hadde planer om å spise der i forbindelse med Candance Bushnell-showet, for det var like ved. Men da det utgikk, utgikk måltidet også. Så, på årets siste dag, ble måltidet inntatt der (for du blir så mett at du orker ikke mer den dagen). 

Og maten var god altså, et usedvanlig saftig smørbrød med usedvanlig mye kjøtt (og det er alt som er! -ikke så mye som et gram smør på skiva). Du kan velge majones, ost, løk, tomat osv. på, men det er ikke det de anbefaler, og det er heller ikke originalen. Men det er helt vanlig å bestille en skål agurker ved siden av. Det er godt med sitteplasser i lokalet, og det er pleksiglass mellom bordene, som er viktig i disse tider. 

Stedet har røtter tilbake til 1888, og har hatt samme navn og lokaler siden 1917. 




Under andre verdenskrig, var familiens tre sønner ute i felt. Familien sendte da mat til dem, blant annet salami, og siden da har dette slagordet tilhørt Katz Deli 



Her kan du se klippet fra da Food omsider var her 




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar