Etiketter

butikktips (52) Elgseter (292) Ferie (110) hund (756) Hverdag (407) interiør (111) jakt (205) Jul (262) Krokskogen (217) mat (412) Matauk (61) new York (145) oppskrift (174) Reise (199) restauranttips (121) Salat (12) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (46) Viltoppskrift (12) vinterpalasset (245)

lørdag 22. januar 2022

Carpaccio av rein

 


Her snakker vi luksuslunsj! Men så godt at det er verdt hver krone! Anbefaler å prøve dette altså. 

Ta et stykke frossen reinsbiff (70-100 g) og tin så det begynner å bli mykt, skjær så tynne skiver du får til (under 1 mm tykke), legg utover på et fat. Drypp over litt god EVOO og strø over 1ts flaksalt. Strø over en liten neve ruccolasalat og ca 30 g fast ost som parmesan eller västerbottenost i flak. 

Server! 


Mengden tilsvarer en mettende lunsj for meg eller som lett forrett for 3-4 mennesker

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar