Etiketter

butikktips (59) Elgseter (318) Ferie (120) hund (935) Hverdag (517) interiør (121) jakt (250) Jul (303) Krokskogen (242) mat (455) Matauk (62) new York (155) oppskrift (202) Reise (236) restauranttips (130) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (264)

lørdag 12. mars 2022

Lulu


Siden asiatisk fristet før Mama Mia!-forestillingen på Folketeateret, falt valget på Nikkei-restauranten Luku. Nikkei kombinerer japansk og peruiansk kjøkken, og i dette tilfellet resulterte det i veldig gode smaker! Du får ingen meny, men serveres omakase, som innebærer at det er kokken som bestemmer. Inntil ti retter, 100,- pr. rett og de kommer kommer løpende, helt til du sier stopp. Damene i vårt følge klarte ni. Det blir en neste gang, og da tar jeg Gunnar med, dette var spennende og velsmakende! 

 

Yellow tale sashimi

Min favoritt, toast med krabbe blandet med brent purre, toppet med syltet kål og røkt silderogn


Potetvaffel 

Vågehval

Tostada med blant annet kimchi, kveite og parmesan

Torskekjaker


Kyllingskinn

Desserten var veldig god 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar