Etiketter

butikktips (55) Elgseter (316) Ferie (119) hund (903) Hverdag (487) interiør (115) jakt (239) Jul (301) Krokskogen (237) mat (449) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (229) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

lørdag 6. august 2022

Dag 16: Nashville-Roanoke

 


Nest siste dagen på reise, det drar seg til mot hjemreise! De siste to dagene har noen skikkelige kjøreetapper, men vi rakk å gjøre siste rest av det som var viktig for oss i Nashville på formiddagen i dag før resten av dagen gikk med i bilen. Vi har også valgt å forenkle innspurten litt, for å spare tre timer i bil: vi får besøke Kentucky og West Virginia senere. 


Vi måtte selvsagt på Johnny Cash-museet, som ligger i Nashville. Vi hører mye på Cash, så dette måtte vi ha med oss. Litt mer moderate former her enn i Graceland, men interessant, vi lærte litt nytt i dag også. 

Så gikk vi inn nabodøra for å spise lunsj, på Johnny Cash bar & BBQ. Tradisjonell amerikansk mat og live musikk.


Vi delte en sample platter og ble passe mette på det viset


Musikerne som startet 10.00, gjorde en god innsats og kjørte to runder Walk the Line, bare mens vi satt der


Gunnar heiv seg med ute på gata… 

Ute på Honky Tonk Highway var festen allerede godt i gang med blant annet party-traktor…


…og party truck…


Denne var fin ♥️


Vi tok oss ikke tid til å sette oss ned og bestille middag i kveld, men en kjapp quesedilla på TacoBell smakte godt! Det blir kraftig innstramming på matfronten når vi kommet hjem… Vi gruer oss allerede, men det vil nok gjøre godt


Gunnar er, som alltid, sjåfør (greit å opplyse om at det er han selv som velger det, jeg hadde gjerne kjørt…) 


…mens jeg slapper av med beina på dashbordet. 


Vel fremme på siste overnatting. Etter at dette bildet ble tatt, har vi pakket om og har nå tre ganske jevntunge bagasjer som skal sendes. 
Vi har forøvrig bodd på inns og moteller langs veien 2/3 av nettene på turen, og er godt fornøyd med det. Overnatting er durt, og enkelte steder (som Manhattan, inne i Yellowstone og i sentrum av Nashville) er det nærmest (eller helt) umulig å finne rimelige overnattingssteder til en fornuftig pris. Men de fleste andre har kostet mellom 600,- og 800,- for rommet for to personer, så det er mulig å reise rundt uten å blakke seg totalt på overnatting, selv om det selvsagt blir noen kroner når en er borte så mange dager. Vi har hatt kun et tilfelle der vi var lite fornøyd, ellers har det vært tipp hopp til ditt bruk. 

Antall delstater: 1 (ny)
Virginia: Sic semper tyrannis (Latin: altså alltid til tyranner) 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar