Etiketter

butikktips (47) Elgseter (242) Ferie (105) hund (736) Hverdag (360) interiør (95) jakt (141) Jul (209) Krokskogen (187) mat (315) Matauk (54) new York (126) oppskrift (147) Reise (171) restauranttips (99) Salat (10) Saus (8) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (45) Viltoppskrift (9) vinterpalasset (212)

onsdag 11. januar 2017

Pitabrød fylt med spinat, elg og feta


Vi hadde litt tidsnød for å finne på "den siste" middagen for helgen, men ramlet over en oppskrift som virket bra. Vi gjorde noen lokale tilpasninger, og ble veldig fornøyd med dette sunne og velsmakende måltidet!

Varm opp stekeovnen til 220 grader, når fyllet nærmer seg ferdig, legg pitabrød (gjerne av spelt) inn i 5 minutter for oppvarming.

Stek 1 liten løk og 3 fedd hvitløk i olje. Når løken er blank, tilsett 1 pakke elghakk (eller karbonadedeig av storfe. Når kjøttet er brunt, tilsett 1 pakke (ca 450 g) frossen spinat. Ta lokk på pannen og la det steke på lav varme til spinaten har tint helt opp. Rør av og til og krydre godt med pepper.  Rør inn 1 pk fetaost.

Fyll pitabrødene med fyllet (her kan det være godt å putte inn litt rå rødløk/tomater/stekt champignon el. også), ha på yoghurt naturell tilsatt 1 fedd knust kvitløk og 1 pose pulver til gresk dressing (Knorr) og spis!

Sunt, god og enkelt! Perfekt januarmiddag!





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar