Etiketter

butikktips (59) Elgseter (318) Ferie (120) hund (935) Hverdag (517) interiør (121) jakt (250) Jul (303) Krokskogen (242) mat (455) Matauk (62) new York (155) oppskrift (202) Reise (236) restauranttips (130) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (264)

fredag 27. januar 2017

Deilig kyllingform


En enkel og velsmakende rett til hverdags og kos! Denne mengden vil passe for 4 personer, skal en ha mat til flere, kan en øke kyllingmengden eller servere med salat og baguetter i tilleg.

Del 4-5 tomater i skiver og dekk bunnen av en smurt ildfast form. Stek 4 kyllingfileter skåret i grove biter lett i olivenolje, strø dem over tomatene. Kutt 1 løk og 2 fedd hvitløk i smått og stek det blankt før du heller det i formen. Kutt 2 paprika i staver, dette fordeles også over formen. Krydre lett med salt og pepper, hell over 1 boks fløte og 1 boks creme fraiche som du har blandet sammen. Strø over litt mer salt og pepper, dekk formen med revet hvitost.
Stekes nest nederst i ovnen på 200 grader.
Server gjerne med ris eller baguette eller salat!

Mangler bare osten

Ferdig! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar