Etiketter

butikktips (58) Elgseter (318) Ferie (120) hund (921) Hverdag (497) interiør (119) jakt (241) Jul (301) Krokskogen (239) mat (452) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (233) restauranttips (130) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (264)

onsdag 3. juli 2024

Gjesterom 1,2 og 3!

 

Twinrommet ble ferdig i dag! Vi tenker det er lurt å ikke bare ha dobbeltsenger. Så er det et rom vi kan plassere to som ikke er kjærester sammen også. 

Vi har to skuffer under hver av sengene, såda får vi lagret litt forskjellig her også (huset mangler nemlig litt lagringsplass…  Så da må vi utnytte de mulighetene vi kan). Og så får skittentøyskurven være bort inntil vi får kjøpt inn en kommode eller nattbord eller noe slikt. 

Fir den årvåkne leser, så stemmer det at dette er rommet hvor vi hadde kontor først. Men vi fant it at det både var kjekt med et mer intimt kontorrom og ikke minst litt mer armslag på rommet hvor to kan måtte dele skal være



Dobbeltrommet var sovbart først, da Gunnar brukte denne sengen frem til vi ble to her borte. Etterpå har vi fått på plass sengetøyet som hører til, tepper på gulvene, nattbord og et leselys. Synes egentlig at det har blitt ganske så trivelig her også. 

Kontorsoverommet, hvor møblene ble flyttet inn på det minste rommet i dag.da kan vi nyte det store, vakre buevinduet i det daglige (og som forøvrig er vanskelig å kunne dekke igjen på natta, mens vi tror det skal være mulig å få tak i en slags gardin på twinrommet. Her er også Gunnar sitt garderobeskap. Personlig bruker jeg dette rommet en del allerede, selvsagt til jobbing, men jeg liker også å sitte i godstolen foran vinduet og lese. Stolen er en sovestol, som kan slås ut ved behov. Dette blir en slags reservestue, som sikkert kan være kjekk å ha tilgang til både når det er bare oss og flere
Vi regner med dette rommet vil være det som blir brukt sjeldnest.  



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar