Etiketter

butikktips (59) Elgseter (318) Ferie (121) hund (935) Hverdag (517) interiør (121) jakt (250) Jul (303) Krokskogen (242) mat (455) Matauk (62) new York (155) oppskrift (203) Reise (239) restauranttips (130) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (264)

fredag 12. juli 2024

Lokstallen Røykenvik

Om du har lyst på en liten utflukt på Østlandet et sted, eller legge inn en ekstra opplevelse om du allikevel skal til Hadeland glassverk for eksempel, er Lokstallen i Røykenvik verdt en besøk! Utrolig stilig lokalet, en spennende butikk og skikkelig god mat, er verdt turen alene. 

Stedet har holdt det gående i snart 10 år, og holder til i den gamle lokkstallen til det som var Røykenvik stasjon, en gren ut fra Gjøvikbanen (Røykenvikbanen 1900-1957).






Se alle de fine asjettene på veggene! Masse å se på

Masse fint i butikken! Klær og tilbehør, interiør, gaver og antikviteter. 

Vi fulgte rådet til hun som jobbet i butikken og gikk for smaksmenyen (Smak av Lokstallen) der vi fikk kjenne på mesteparten fra menyen. Anbefales på det varmeste! 
Dette er bare oppvarmingen, deilig antipasti I tillegg fikk vi sprø kjaker av breiflabb, 

…spicy thaisalat med økologisk laks og…

stedets spesialitet: glaserte svinekjaker av Ibericosvin!
Det står alltid på menyen, men tilbehøret varierer med årstidene.
Denne var helt nydelig med aprikos, pærer, stekte poteter og en saus ab Kafir lime blader

Crumble med hjemmelaget vaniljesaus til


Det er en del kongelige detaljer her, og det er kanskje ikke så rart, bestefaren til Benedikte Ferner som er en av eierne/driverne, er barnebarnet til selveste kong Olav 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar