Etiketter

butikktips (58) Elgseter (318) Ferie (120) hund (921) Hverdag (497) interiør (119) jakt (241) Jul (301) Krokskogen (239) mat (452) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (233) restauranttips (130) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (264)

søndag 7. juli 2024

Huset vårt i Florida


Vi er veldig fornøyd med huset vi leier i Florida! Det er jo veldig kjekt at Gunnar får kort vei til jobb, og det er ingen hemmelighet at vi trives med å ikke kunne se inn vinduene til nærmeste nabo. Vi må selvsagt kjenne på det når vi bor der «for alvor», men vi tror altså at det skal bli ganske så uproblematisk. I første omgang har vi 1 års leie, så får fremtiden vise hva som skjer videre. 
Huset er en del av en fruktfarm som er inngjerdet. Området vi skal disponere vil bli gjerdet inn med en type stoffgjerde. Etter å ha kjent litt på det, innser vi at det ikke er så om å gjøre å ha mer plen enn nødvendig, da gress og trær er hovedbasen for myggen (hvilket fjør at det ikke frister så mye med møbler og slikt der uansett), i tillegg til at vi sannsynligvis ikke vil kunne slippe løs hundene der for frilek uansett. Men fint med litt plen(og vi skal kjøpe egen skikkelig gressklipper, for vi vil ha lavt gress) og grønt inntil huset uansett da. Men vi ber dem om å tamme inn vårt område mindre enn vi trodde i utgangspunktet. 
Innomhus har vi fått gjort veldig mye den siste uken, og vi er nå godt fornøyd med vårt Florida-hjem! Møbler er montert, og litt stæsj har kommet frem her og der, for å skape hjemmehygge. Leverandørene våre har primært vært IKEA, Wayfair, Walmart, TJMaxx, Kohls og Target. 
Her er en liten oversikt over rommene: 

Kjøkkenet er husets største rom, med matlagingsdel over og spisestue og hovedinngang. 





Hovedinngang og spiseplass 

Stua med peis. Det er åpen løsning mot kjøkkenet, men stuekroken ligger et trinn ned. Salongbordet skal komme i august, ellers synes vi det er ganske ferdig her. Og så har vi faktisk kjøpt oss tv-benk, for å unngå å skru mer i veggene enn nødvendig 



Det blir litt sjø-tema her
Og pelikan-bildet er Florida-farger med rosa, turkis og lys blått. Bildet bestilte jeg før vi dro over

Fant fenne kule puta med fisk i perlebroderi på Kohls

Gjestebadet

Kontor og gjesterom

Dobbeltgjesterommet

Twin-gjesterommet (var ikke godkjent som gjesterom i prospektet fordi det «mangler» garderobeskap) 

Hovedsoverommet

Klesskapet på hvoedsoverommet

Badet vårt

Vaskerommet


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar