Etiketter

butikktips (58) Elgseter (318) Ferie (120) hund (921) Hverdag (497) interiør (119) jakt (241) Jul (301) Krokskogen (239) mat (452) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (233) restauranttips (130) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (264)

fredag 26. juli 2024

Surprise!

 


12.7. 19.00 møtte venner og familie opp for å feire Gunnar, som fyller 50 år 2.august. Jubilanten hadde inen anelse om at han skulle feires, og overså både det ene og andre, som han i ettertid innså at egentlig var glipper fra arrangøren som kunne avslørt det hele. 
Invitasjonene gikk ut i slutten av juni, siden det var først da vi visste når Gunnar ville være til stede i Norge denne sommeren. Så det var et imponerende oppmøte med 25 gjester! Veldig hyggelig! 
Uli hadde påtatt seg oppdraget med å holde han ute av huset et-par timer så jeg skulle få rigget opp til lag, Anders var også med på frisbeegolf på Røa. Heidi var booket inn for anledningen for å bistå og Elin og OA var også til god hjelp. 
«Selvsagt» oppstod problemer med Teslaen på vei hjem, så etter diverse meldinger frem og tilbake det opp med at bilen ble parkert på verksted og Anders og Uli plukket ham med seg hjem. Der ble han overrasket av blide gjester som tok han i mot, og utover kvelden ble det både hamburgere til middag og et enormt kakebord som gjestene bidro til. Temaet var The American me, og folk hadde utrolig mange morsomme varianter av sin amerikanske utgave av seg selv. Gunnar hadde hatt fra Key Marathon med cowboy-fasong og det amerikanse flagget i farger i paljetter. 
Det ble en fin kveld for Gunnar og han var godt fornøyd med alle de fine menneskene som møte opp og gjorde kvelden helt super! 

Vi venter

Bordet er klart. 
Duker og dekkstøy var fra walmart. 


Odd tok ansvar for grillen. 




Jubilanten er klar for mat! 
50-tallet bak var fylt av jordbærfisker og seigmenn (som han tok med seg over dammen)


Alle koste seg på fest

Kaker! 
Kakebord a la Trøndelag. Jubilanten elsker et skikkelig kakebord, og det fikk han til gagns her




Og halv fire var huset strøkent igjen. 
Det er så tilfredsstillende å ha ryddet ferdig før en legger seg etter fest



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar