Etiketter

butikktips (50) Elgseter (286) Ferie (110) hund (753) Hverdag (395) interiør (105) jakt (189) Jul (246) Krokskogen (214) mat (402) Matauk (57) new York (145) oppskrift (169) Reise (198) restauranttips (121) Salat (12) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (46) Viltoppskrift (11) vinterpalasset (243)

lørdag 21. oktober 2017

I gang med tilleggsdyrene


I helgen var det tilleggsdyr som stod på kvota. Vi har to ungdyr(kalv eller fjordyr) som tilleggsdyr, i tillegg til det fikk vi en ny okse, siden oksen som var skutt helgen før var infisert og måtte kasseres.
To fine utedager ble det i godt gå-vær. Lørdag gikk vi først et drag oppi i fjellet. Lakka heiv seg ganske raskt med i en slags samlos med Bajas som dro raskt ut, så mye av tiden vår endte da opp med å komme seg tilbake og medvind. Etter båling gikk vi litt lenger ned, og kom over to enslige kuer. Etter å ha skutt 6 kalver og kun ei ku, er det ikke så rart at  det går mye enslig ku igjen, og det skal vi "selvsagt" ikke ha flere av heller... dagen endte med at det ble skutt ku for Bajas.

Søndag fikk vi et ganske langt drag, fra øverst i fjellbåndet til langt ned i terrenget. En del spor, men lite annet enn ei brunstgrop av interesse. Det merkes, naturlig nok, at det begynner å tynnes i rekkene nå... Mye tiur å se da. Etter litt bålfyring ble det flåing og tidlig hjemreise. Kalven ble sendt til Kongsberg for skjæring, for den er solgt til Lommedalen. Tidlig hjemreise.
Middag fra McDonalds på Nesbyen på fredag, Lakka smiler lurt

Lakka er klar for å løpe litt i fjellet! 

Hu her er klar for å gå etter...

14. oktober, og så dukker dette snøhjertet opp med en gang jeg går ut. Jeg velger å ta det som et tegn på at jeg passes på. Det var selvsagt børsa til pappa som var ut denne dagen, den første vinterdagen 


Et bamseansikt i  isen? 

Spreka! 

Utsikt 

Ny termos  og Tikkaen 
 

Kara: Bajas, Kjell Ove, Ronald og Halling 

Ska'kke stå på bortskjemtheten for hundene her altså! Hundene er  høyt verdsatt her. 

Titt tei! 

Søndagsbilag, måtte få prøvd selfiestanga da jeg først hadde den med. Lakka synes det er unødvendig å bruke tiden på å sitte sånn når vi først er ute... 

Mye træl med å komme seg over denne veldig våte delen av myra, men det gikk 

Storm, så pen 

Halling slapper av... 

Tankefull... MÅ vi hjem allerede nå? 
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar