Etiketter

butikktips (59) Elgseter (318) Ferie (120) hund (935) Hverdag (517) interiør (121) jakt (250) Jul (303) Krokskogen (242) mat (455) Matauk (62) new York (155) oppskrift (202) Reise (236) restauranttips (130) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (264)

lørdag 14. oktober 2017

Sesongens middag: kokte nypoteter med smør!

Vi er vel alle enige i at det er viktig å utnytte sesongens råvarer?! Vi tok den helt ut på mandag, og gikk for noe av det beste som finnes: kokte nypoteter med smør.

Kok ønsket antall poteter i godt saltet vann. Når de er ferdigkokt, server med smør, en liten saltbit i form av spekemat, kan være godt følge på tallerkenen, eventuelt en skive hvitost eller to. Er du melkedrikkende, smaker det veldig godt med et glass kald melk til.

Nam nam nam

Min tallerken, med poteter og smør. Til dette skar jeg av to skiver Jarlsberg som jeg spiste til

Gunnar valgte spekemat-tilbehør. Rødvinspølse fra Rendalen (anbefales på det varmeste!), morrpølse fra Rendalen, speket reinshjerte og sesongens egenproduserte saltet reinshjerte

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar