Etiketter

butikktips (59) Elgseter (318) Ferie (120) hund (935) Hverdag (517) interiør (121) jakt (250) Jul (303) Krokskogen (242) mat (455) Matauk (62) new York (155) oppskrift (202) Reise (236) restauranttips (130) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (264)

lørdag 24. mars 2018

Glasert røkt svinekam

For Gunnar har mat ofte handlet primært om gode kjøp og å bli mett for en god pris... En av råvarene som ofte er på kampanje er røkt svinekam. For å gjøre den røkte svinekammen litt mer spennende kan den glaseres, det gjør den store forskjellen: enkelt og veldig godt!

Lag glasur av ca. 1,5 ss sennep og 1,5 ss sukker/honning og 0,5 ts pepper. Før du putter kjøttet i stekeovnen pensler du kjøttstykket godt. Stekes midt i ovnen på 130 grader til kjernetemperaturen er 75 grader (tar ca 1,5 timer).

Serveres i skiver med for eksempel brokkoli, bearnaisesaus og gratinerte poteter.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar