Etiketter

butikktips (55) Elgseter (316) Ferie (117) hund (881) Hverdag (484) interiør (115) jakt (238) Jul (301) Krokskogen (237) mat (447) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (227) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

onsdag 21. mars 2018

Himmelspannet: Raudberg

I helgen testet vi en (for oss) ny ost! Osten Raudberg fra småskalaysteriet i Hemsedal Himmelspannet. Osten tok NM-gull i gardsost i 2017. Raudberg er økologisk, og alle ostene hos Himmelspannet er laget på lokal melk, denne fra ku. Det er en rødkittost, slik som Munster, som er tilsatt hvitmugg, i likhet med Camenbert og Brie. Den er myk, men samtidig fast nok til å ikke bli klissete. Og viktigst: den har mye smak, uten at det blir stramt! Vi syntes osten var veldig god og kommer definitivt til å kjøpe den igjen. Den har karakter uten å bli for "spesielt interesserte", derfor er den et spennende bidrag på et ostefat om du skal ha gjester også. 
Vi testet Raudberg sammen med mandarinmarmelade, rett og slett fordi det var utstilt sammen i butikken. Kombinasjonen var frisk uten å bli bitter, godt! -og veldig lekkert i disse prepåske-tider! 

Lekker og velsmakende kombinasjon

Lørdagskos! I tillegg til Raudberg og Jarlsberg, hadde vi husfavoritten Chaumes på bordet. Den er det sjelden noe igjen av.. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar