Som tidligere nevnt har vi testet ut en ny godsak på bålet i høst. Denne dagen tok vi det et steg videre, og anbefaler det på det varmeste! Brie og spekeskinke er godt, Brie med pepper gjør det enda bedre! Så, en skive spekeskinke surres rundt en skive Brie med pepper, varmes over bålet og spises. Godt!
Om livet til oss på Elgseter. Hverdagsliv, uteliv med turer og jakt, reising, varierte oppskrifter og forskjellige tips
Etiketter
butikktips
(59)
Elgseter
(318)
Ferie
(120)
hund
(935)
Hverdag
(517)
interiør
(121)
jakt
(250)
Jul
(303)
Krokskogen
(242)
mat
(455)
Matauk
(62)
new York
(155)
oppskrift
(202)
Reise
(236)
restauranttips
(130)
Salat
(22)
Saus
(9)
suppe
(7)
Tilbehør til vilt
(6)
Tips
(49)
Viltoppskrift
(13)
vinterpalasset
(264)
mandag 7. oktober 2019
Godt på bålet
Som tidligere nevnt har vi testet ut en ny godsak på bålet i høst. Denne dagen tok vi det et steg videre, og anbefaler det på det varmeste! Brie og spekeskinke er godt, Brie med pepper gjør det enda bedre! Så, en skive spekeskinke surres rundt en skive Brie med pepper, varmes over bålet og spises. Godt!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar