Etiketter

butikktips (55) Elgseter (316) Ferie (117) hund (887) Hverdag (485) interiør (115) jakt (239) Jul (301) Krokskogen (237) mat (448) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (227) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

søndag 14. april 2024

Gunnars fish taco

 

Da Gunnar feiret påske i Florida testet han fish taco, og denne måten å tilberede det på, ville han ta med hjem. Så, på lørdag koste vi oss med hjemmelaget fish taco til middag. Dette kommer vi til å gjenta! 


Skjær ca 400 g hvit fisk (vi brukte torsk) i terninger på 2x2 cm. Stekes i panne med rapsolje og salt og pepper. 


1 mango skjæres i biter og has i egen skål, likeså 1/2 rødløk i tynne skiver og 2-3 tomater i terninger. 


Kutt 1 squash i terninger som krydres med salt og pepper, stekes gyllen i panne med rapsolje. 


Lag dressing/saus av 1/2 lime, soyasaus og litt fishsauce. 


Serveres med små tacolomper (gjerne hjemmelagde, men det får også fint med kjøpelomper). Det smaker godt med litt fersk lime og koriander til. 

Produksjon 

Maten er klar! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar