Etiketter

butikktips (56) Elgseter (317) Ferie (119) hund (914) Hverdag (491) interiør (115) jakt (239) Jul (301) Krokskogen (238) mat (450) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (229) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

fredag 22. desember 2017

Jamie's Italian

Fredag møttes Hilde og jeg for mat, prat og gaveutveksling på Aker Brygge. Vi bestilte bord dagen før, og da var det ikke mye som var ledig, rett etter jobb i Oslo, så av praktiske grunner ble det altså  Jamie's italian. Men vi ble så absolutt ikke skuffet!

Vi har alltid hatt sansen for Jamie Oliver: enkelt men spennende og rustikk presentasjon. Et eksempel på hva vi har lært av Jamie, er å helstekte kalkun: ikke putt i stuffing (da blir den lett tørr), men lag snitt i skinnet hvor du putter inn smørklumper og delte hvitløksfedd. Veldig godt!

Vi koste oss med en planke på deling, full av antipasti, veldig godt! Til hovedrett gikk vi for Italia steak and fries. Flatbiff med hvitløkssmør, Coleslaw og pommes frites. For å være helt ærlig bli vi (i alle fall enkelte av oss) skeptiske da det kom på bordet, uten saus så det veldig tørt ut.., Men, hvitløkssmør og coleslaw gjorde nytta, det smakte veldig godt og tallerkenene ble tomme! Til dessert prøvde vi ulikt, Hilde spiste tiramisu og jeg gikk for Pavlova med bringebærsaus, godt begge deler. Pavlovaen kom i porsjonsform, med friskt bringebærsyltetøy, og det var knallgodt! Tror vi må teste ut noe lignende hjemme også!
Vi kom halv fem og ble sittende til de stengte, ingen som maste på at vi måtte videre -det verdsettes!
Absolutt et sted å anbefale ut fra våre erfaringer med maten, stemningen og servicen!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar