Etiketter

butikktips (55) Elgseter (316) Ferie (119) hund (902) Hverdag (487) interiør (115) jakt (239) Jul (301) Krokskogen (237) mat (449) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (229) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

lørdag 9. desember 2017

Julemarked på Kleivstua


Hvor kjekt er det ikke når det arrangeres julemarked i nabolaget?!?!  Veldig kjekt å bare kunne kjøre over skogen for å kunne krysse ut mye på julegavelisten, kjøpt fra lokale butikker!
Det som også var utrolig kjekt, var at det hadde lang åpningstid, det gjorde at vi, etter tur, kunne tusle rundt i fred og ro på runden vår. For oss er ikke kanefart og å hilse på ponni interessant, men skjønner godt at det kan gjøre dagen for andre. Det gjelder å kjenne sin besøkelsestid! Markedet var åpent mellom ti og seks.
Mesteparten av utsalgene var inne i de små, gamle husene der og det var så mye fint å finne! Håndarbeid, lokale matvarer, interiør, blomster og annet særpreget var at det var kvalitetsprodukter.
I løpet av dagen skjedde blant annet følgende: servering av varm drikke på Kongens utsikt (mao. oppfordring til å gå seg en liten tur også), kanefart, salg av ulike produkter fra lokale butikker, julekakekafe, grilling, hilse på ponni, middagsservering inne på Kleivstua og juleverksted. Her var det med andre ord aktiviteter som kunne falle i smak for de fleste! Vi vender definitivt tilbake neste år om veien over er kjørbar!


Den perfekte julestrømpen for meg! 

Mye fin strikk! -og ikke minst: til en veldig hyggelig pris! Disse fine vottene kostet melllm 225,- og 240,- pr. par! 

Fin rein utenfor den koselige lekebutikken. Her lå fokuset på kvalitet på alle vis! 

Denne måtte bli med hjem til Elgseter! Ull, dun og hjortedyr! Og så kostet den bare 350,-! Og ei god dunpute kan ikke overvurderes. Så godt å legge hodet på! 

Trengte et par nye Selbuvotter, så da fikk disse bli med hjem. 225,- føltes som gi bort-pris! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar