Etiketter

butikktips (58) Elgseter (318) Ferie (120) hund (916) Hverdag (492) interiør (119) jakt (239) Jul (301) Krokskogen (238) mat (451) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (232) restauranttips (129) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (262)

mandag 11. desember 2017

Vinter i Central Park


Så fint med snødekt Central Park. Snøfallet er årets First snow og har vært godt dekket i media. Parken var full av mennesker som nøt stemningen!
Vi måtte selvsagt hilse på Balto, som vi alltid gjør. Vi måtte innom julemarkedet ved Colombus Cirkle. Og vi var innom Tavern on the green, et nydelig sted, spesielt i disse julestemningstider: du fikk juleselskapsfølelsen! Vakreomgivelser, taffelmusikk med julejazz (tro det eller ei, selv jazzhaterne som oss syntes det var fint) med paljettkjole og ståbass, en nydelig liten gavebutikk og døråpner. Vi spiste ikke her, men bare følelsen av å komme inn til dette gir varme i hjertet.
Hestene syntes det var vått, syklistene var slitne og de fleste joggerne hadde tatt en fridag. New York-hundene blir like lykkelige over årets første snø som de norske.
Så kjekt å få oppleve årets første snø i Central Park!


Plaza Hotel, fra Alene hjemme II

Yellow cabs 
Det går ikke så fort i slapset, verken for politiet eller syklistene 

Utenfor Tavern  on the green 

Folk gifter seg i snøværet også, Trup international  Hotel and Tower 

Carol singers, avsluttet med nydelige Carol of the bells Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar