Etiketter

butikktips (55) Elgseter (316) Ferie (119) hund (903) Hverdag (487) interiør (115) jakt (239) Jul (301) Krokskogen (237) mat (449) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (229) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

lørdag 30. desember 2017

Fjerdedag


Vi brukte god tid på årets  siste (jule)frokost hjemme. Det snødde tett... Det måtte bare bli en drøss med vintersko-bilder i dag. Vi gikk tur og brøytet, spiste kaker og leste Knoll og Tott... Pakket og pakket... Vemodig å dra fra julehuset vårt, men vi visste det ville bli bra dit vi kom også. så satte vi kursen nordover: enkelte skulle hjem mens andre skulle til fjells... Vinterpalasset kom i julestasen, treet ble hentet ca. 00.00... Treet ble pyntet, hytta ble barn, snøen ble måkt unna og sengetøyet varmt og tørt.

Litt "foran peisen-tid" på morgenen er gull verdt

Hvit Elgseter

Hvit skog

Walking in a Winter Wonderland 

Bamse i farta! 


Snøen faller 

 Hva skjuler seg der nede i den snødekte skogen..? Tesla-moro: juleedition på kontrollpanelet... 

Tykt lag med snø etter kjøretur på snø! 

To som koser seg i baksetet 

Her viser vel uret sånn ca. 00.05... 

I tillegg til pynten vi hadde fra før her, har det kommet til en del nytt... Her er det kun natur som gjelder, både i form og farge! Her er en del fra Norge og rimeligere kjeder som Mester Grønn og Søstrene Grene, men også pynt fra Helsinki, Albany og Interiørhuset på Hadeland Glassverk. Ingen tilfeldige innkjøp. Spesielt hyggelig er det å kunne plukke frem ting som knytter seg til spesielle opplevelser eller reiser! 

Ferdig! Vi ble godt fornøyde! Furu som juletre er forresten veldig smart: drysser nesten ikke og greinene er kraftigere enn på grana så det er lettere å henge på (tyngre) ting 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar