Etiketter

butikktips (55) Elgseter (316) Ferie (119) hund (903) Hverdag (487) interiør (115) jakt (239) Jul (301) Krokskogen (237) mat (449) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (229) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

lørdag 30. desember 2017

Sesongens første skitur!


Så kjekt å våkne installert på Vinterpalasset! Kose oss med frokost og komme oss ut på ski! Alle fire var veldig godt fornøyd med det! Hyggelig var det også å treffe på flere i løypene fra hotellet. Godt at flere bruker området (og hotellet)Etter en fin runde i deilig drømme-vintervær, tok vi turen nedpå Atna. Glopheim var dessverre stengt da vi kom, så det ble ikke noe av den planlagte tekoppen der. Men vi fikk nå storhandlet (knallpriser på ull fra Janus og Bjørn Dæhlie!) på butikken! Vi fikk besøkt kirkegården , som lå der så stille, fredfull og vakker.
På vei oppover Skjerdingfjellia fikk vi elg på litt over en armlengdes avstand, Gunnar tenkte heldigvis kjapt og klokt, så vi berget alle sammen. Vi har vel egentlig vært mest overrasket over at vi ikke har sett mer enn den ene på de to kveldene vi har kjørt oppi her nå. Bank i bordet for at det holder seg sånn...
vel hjemme kunne vi kose oss med innkjøp i form av både påkledning, munngodt, blomster, lys og bok. Når nabo'n har gitt ut bok fra lokalmiljøet fra oppveksten, må du selvsagt lese. Det har gått lekende lett då langt: halve boka er tilbakelagt etter første kvelden!
Etter middagen (Pulled pork, smaker godt og er utrolig praktisk hyttemat, har vi funnet ut), dro Gunnar ned for å svømme litt i bassenget på hotellet. Det er en av tingene han verdsetter høyest med hotellet: å kunne ta seg en svømmetur etter stengetid. Vi andre slappet av med lesing og soving på palasset, ikke dumt det heller.

Jul

Snøkledd hytte

Gjengen på tur! Skjerdingfjellet 

Gutta skal starte på nedoverbakken 


Lakka er en hermer, og selv om hun fikk løpe litt løs, ville hun også løpe en del bak Gunnar 

Skjerdingfjellet 

Alltid koselig å kunne handle litt på Atna. De har mye forskjellig der! I tilleg: vil du ha butikk i nærheten, er det den du må bruke! 

Boka til hyttenabo'n vår. Her er rammen for historien veldig godt kjent! Både med mye fra Atna men også en del fra området rundt Vinterpalasset. Det første mordet finner blant annet sted på Skarsetra, ei seter vi går forbi flere ganger hver sommer 

Lys ved Atna kirke 

Hele flokken slapper av... 

Interiørdetalj 

"Privat" bassenget, deilig å kunne svømme helt for seg selv!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar