Etiketter

butikktips (59) Elgseter (318) Ferie (120) hund (935) Hverdag (517) interiør (121) jakt (250) Jul (303) Krokskogen (242) mat (455) Matauk (62) new York (155) oppskrift (202) Reise (236) restauranttips (130) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (264)

lørdag 24. februar 2018

Kremet scampipasta




Vi er alltid på utkikk etter nye velsmakende og raske middagsretter! I forrige uke kom vi over instagramkontoen Matretten, og her var det flere oppskrifter som fristet! På torsdag testet vi ut denne retten, og syntes den var så god at vi ville dele den videre. Her er det mengden pasta som har noe å bety for om dette blir en rett til to eller fire.
Start med å sette på ønsket mengde båndspaghetti i saltet vann.
Så varmer du opp stekepanna på høy varme med olivenolje, 2 knuste fedd hvitløk og 1 ts chillipulver (om du vil kjenne chillismaken, bør du ta mer, denne mengden blir baresom en smaksforsterker). Ha oppi 1 pose rå scampi (ca. 250 g.), la dette frese raskt i 2-3 minutter før du tilsetter 1 boks Creme Fraiche og rikelig med hakket persille, la dette putre i et-par minutter.
Hell vannet av pastaen, tilsett sauen med scampi, saften av 0,5 sitron, pepper og salt og rør godt sammen. Serveres med ruccolasalatog revet ost

Frese scampi

Blande sammen sausen


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar