Etiketter

butikktips (59) Elgseter (318) Ferie (120) hund (935) Hverdag (517) interiør (121) jakt (250) Jul (303) Krokskogen (242) mat (455) Matauk (62) new York (155) oppskrift (202) Reise (236) restauranttips (130) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (264)

søndag 4. april 2021

Kremet appelsinsaus

 


Denne er enkel og veldig veldig god. Vi har laget den til andebryst, men kommer definitivt til å prøve den med kylling også. Den kan nok også passe sammen med mat fra havet. 


Stek opp 2 finhakkede sjalottløk og 1 ts chilipulver/en halv finhakket chili sammen med 1 ss smør så løken blir blank. Tilsett 2,5 dl appelsinjuice og 2,5 dl kraft fra anda/kyllingen du steker. La dette koke og reduseres ned til halvparten. Tilsett 1 boks Creme fraîche, kok opp og la det småkoke i noen minutter. Tilsett 1 ts revet appelsinskall og smak til med salt og pepper, så er sausen klar! 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar