Etiketter

butikktips (58) Elgseter (318) Ferie (120) hund (916) Hverdag (492) interiør (119) jakt (239) Jul (301) Krokskogen (238) mat (451) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (232) restauranttips (129) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (262)

fredag 22. januar 2016

HMS-tiltak i hjemmet

Det er viktig å tilrettelegge hverdagen for alle i husstanden, slik at vi har det best mulig. En av de største utfordringene når en ikke ser, er trapper. Vi har trapp både ute og inne, den ute har manglet rekkverk, hvilket egentlig har vært savnet på glatte dager i alle år, nå har mangelen på rekkverk gjort at det er en viss fare for å falle utenfor (hvor det er høyt og fult av kvister) om Bamse ikke går langt nok inn på trappen (og siden han går trappen veldig fort, er det fort gjort å havne litt på siden om f.eks. noen andre også skulle være på vei opp trappen samtidig). Inne har vi en malt trapp med sving, det at den er malt gjør den glatt og om man da bommer litt på et trinn fordi det er ulik dybde på trinnene, er det lett å skli langt nedover. I tillegg er Bamse veldig oppmerksom på underlag, så så lenge han vet at det begynner en trapp fra øverste trinn, har han en god teknikk på å gå nedover trapper på kontrollert vis. Da er det godt å ha nevenyttige naboer som effektuerer behovene raskt!


Nå har vi fått på plass et flott rekkverk ute!

Trappetrinnstepper inne. Allerede på første tur ned trappen valgte han å holde seg på disse. Vi synes egentlig at trappen rett og slett ble finere med disse mattene også. De finnes i flere farger og koster bare 599,- for en pakke med 15 trinntepper! Lenke her.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar