Etiketter

butikktips (59) Elgseter (318) Ferie (120) hund (935) Hverdag (517) interiør (121) jakt (250) Jul (303) Krokskogen (242) mat (455) Matauk (62) new York (155) oppskrift (202) Reise (236) restauranttips (130) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (264)

torsdag 13. oktober 2016

Overtidsmat

Om en er syk og borte fra jobb, ligger oppgavene der like forbasket når du returnerer. Jeg hadde en bra to do-list for høstferien, som stod urørt på mandag...  Listen bestod av tre veldig store oppgaver i tillegg til masse diverse, tar en og en av de store oppgavene nå, og siden dagtiden går med til "alt mulig annet", blir det kveldsarbeid. Tirsdag ble det hjemreise ti på ti og da var det stas at Gunnar tok med middagen til kontoret! -så slapp jeg å stresse for å komme hjem, men heller få gjort meg ferdig. Godt! Nå er GSI x2 i boks, så da går vi løs på storoppgave 2 på fredag.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar