Etiketter

butikktips (59) Elgseter (318) Ferie (120) hund (935) Hverdag (517) interiør (121) jakt (250) Jul (303) Krokskogen (242) mat (455) Matauk (62) new York (155) oppskrift (202) Reise (236) restauranttips (130) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (264)

søndag 2. oktober 2016

Jobbtur til Steigen

Er på et av anleggene til Cermaq, her hilser jeg på en Rognkjeks (lump fish). De brukes til å plukke lus av laksen og vokser seg gradvis større til halvannen til to kilo.

Denne er død riktignok...


Vi spiser på Helnessund - de har en gjestebok fra Mexico som lager meget bra autentisk meksikansk mat. Norske råvarer (stort sett) men smaker og ideer fra Mexico. Meget bra resultat.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar