Etiketter

butikktips (54) Elgseter (313) Ferie (117) hund (866) Hverdag (471) interiør (114) jakt (238) Jul (301) Krokskogen (237) mat (446) Matauk (62) new York (153) oppskrift (196) Reise (227) restauranttips (125) Salat (20) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

søndag 23. oktober 2016

Saltet reinsdyrhjerte

Alt skal brukes. Reinsdyrhjerte er meget bra saltet. Og enkelt er det også.

Start ned et hjerte


Ta av fett og sener, del i to



Mangler bilde, men salte med noen kilo salt i 6 timer, salt under og salt over. Det skal dekke hjertet.

Deretter heng til tørk i 3-4 uker. Vi hengte det på kjølerommet.

Ferdig. Mmmmmm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar