Etiketter

butikktips (55) Elgseter (314) Ferie (117) hund (876) Hverdag (482) interiør (115) jakt (238) Jul (301) Krokskogen (237) mat (447) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (227) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

mandag 4. februar 2019

Bluff: Ville vesten

Da sola gikk ned mens vi fortsatt kjørte bil på tirsdag, var vi i Rocky Mountains. Da sola stod opp onsdag morgen og vi våknet på Desert Rose i den sovende indianerbyen (eller for å være korrekt: urbefolkningsbyen) Bluff, var vi plutselig midt i Ville Vesten, slik vi kjenner den fra film! Også der lå det snø på bakken, men landskapet var flatt, med masse rare fjellformasjoner som stakk opp.
Planen var å spise frokost på Twin Rocks Cafe, men der åpnet de ikke før elleve. Men butikken med masse flott lokalt håndarbeid var åpent, så vi fikk sett mye fint i tillegg til at vi fikk noen veldig gode tips fra han som jobbet der. Det viste seg at alle kafeene og restaurantene i Bluff var frokoststengt (eller helt stengt) for sesongen, så vi ble litt smådesperate en liten stund.... Før vi oppdaget at bensinstasjonen/dagligvaren/souvernirbutikken også solgte pizza. Så da ble det pizzafrokost da! -god var den også, og mettende så den holdt helt til kvelds.
Tilbudene i området viste seg å i stor grad være turistbasert. Så lenge vi fikk frokosten vår til tross for, var det bare helt ypperlig for oss. Severdighetene er naturen og den hadde vi uansett tilgang til.

Hotellet, «in the middle of nowhere»
 

Utsikten fra hotelletUrfolket sine «boligfelt». Meget enkel standard og kan vel best beskrives som «ujålete»

Redningen!

...her solgte de det meste, blant annet donut-hull... 
 

....og rød 7up! Det har vi aldri sett verken før eller siden... Dessverre bare i store flasker, så det ble ingen smak på oss... 
 

Frokost! 

 

...og litt utenfor byen fant vi: The Mexican Hat, artig formasjon!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar