Etiketter

butikktips (55) Elgseter (314) Ferie (117) hund (876) Hverdag (483) interiør (115) jakt (238) Jul (301) Krokskogen (237) mat (447) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (227) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

søndag 10. februar 2019

El TovarAltså, skal du til Grand Canyon, anbefaler vi på det varmeste å koste på deg en overnatting på El Tovar! Med en beliggenhet på kanten av stupet, bokstavelig talt, og vegger fulle av historie, er det det naturlige valg. Dette var eneste hotell på rundturen hvor vi forsøkte å booke oss inn i forkant, men det var fullt, så det var ikke mulig. Heldigvis er det sånn at enkelte aldre gir seg, og på ettermiddagen samme dag som vi skulle til området, dukket det plutselig opp to ledige rom der allikevel. Det ene ble bestilt umiddelbart.
Hotellet er fra 1905, og ble bygd for alle de som tok toget til Grand Canyon for å oppleve den store turistattraksjonen. Arkitekturen er inspirert av sveitsiske chalet'er og norske hus, gøy! En tilleggsinformasjon er at det minner veldig om The Great Northern som er en viktig rolle i Twin Peaks: enormt tømmerbygg og mange dekorasjoner inspirert av urinnvånerne.
De har en flott restaurant, med god mat, svært serviceinnstilte ansatte og en fantastisk fysisk ramme for måltidet. Bygget er gammelt, med de fordeler og ulemper det medfører, for eksempel at WiFi ikke er en selvfølge over alt men at det oser av sjarm. Anbefales!


Hyggelig ramme for måltidet

Moose må det være

Elk

Mule deer (de så vi mange av på turen!)

Dekor på dørene

Hovedinngangen 

Det har vært elk utenfor hovedinngangen i løpet av natten 

Lobbyen

Breakfast with a view! Fantastisk! 

Nydelig servise! Spesielt laget for hotellet, inspirert av indiansk kunst 

Cinnamon bun til frokost! 

Fargerik frokost


Gunnar koser seg

Det er forresten på dette hotellet Clark Griswald slet litt med likviditeten for 36 år siden
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar