Etiketter

butikktips (55) Elgseter (316) Ferie (117) hund (880) Hverdag (484) interiør (115) jakt (238) Jul (301) Krokskogen (237) mat (447) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (227) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

mandag 25. februar 2019

Lufter oss


 Snøen er helt glasert nå! Både på vei og der det er uberørt. Når hundene går på gårdsplassen høres det ut som det kommer en flokk med hester. Og fuglefrøene samler seg i dumpa over kummen. Kongene og rusket som faller av trærne sklir helt ril skisporene før det stopper. Men, det er fint å se på. Og så må man bare være takknemlig for at det ikke er midt i jakta og en skal snike seg innpå noe...
Lørdag  gikk Gunnar skitur med Lakka og Bamse. Jentene fulgte gutta til krysset ved hotellet og til i tillegg turen bortom skiløypa. 700 meter i dag, hurra! Vel hjemme igjen tok vi med lenestol, sauefell, matkuler og Chai latte ut på verandaen og fikk litt frisk luft der, innpakket i varmen. Det er så viktig med frisk luft, selv om en ikke orker å gjøre så mye. Man blir i alle fall friskere i motivasjonen på den måten.




Lakka har oversikten 

Gutta er klare for skitur, Lakka ruller seg 

Jeg fikk testet nyanskaffelsen fra Røros (halv pris): støvler i skinn (altså, like tette som gummistøvler, og temmelig kule i tillegg). Har fristet over lengre tid (vet jeg så det første gang på den tiden vi kjøpte hytta, og har hatt lyst på det siden da). Fornøyd så langt (og ja, går i ullstillongsen) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar