Etiketter

butikktips (54) Elgseter (313) Ferie (117) hund (872) Hverdag (479) interiør (114) jakt (238) Jul (301) Krokskogen (237) mat (446) Matauk (62) new York (153) oppskrift (196) Reise (227) restauranttips (125) Salat (21) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

fredag 22. februar 2019

Maggiano’s Little Italy


Et årvåkent øye ved bassengkanten la merke til en pose som en av de andre gjestene hadde med seg: fra Maggiano’s . Denne reklamen var nok til å vekke lysten på italiensk mat. Da vi i tillegg innså at det var varmeste spisested til vårt hotell, endte vi opp der ettershoppingbonanza på Bass Pro og outlet. Her var det god mat! Skikkelig italiensk, enkelt, gode råvarer og velsmakende. I tillegg viste det seg av servitøren hadde vært tre ganger i Norge, både på speiderleir på Lillehammer, sammen med sin far på forretningsreise og sammen med en kjæreste hjemme hos miss Mona på starten av 90-tallet. Artig sted! 

Flatbread på deling til forrett. Ikke helt det samme som norsk flatbrød... veldig godt! 

Biff med husets ravioli til hovedrett, nam! 

En av husets spesialiteter på drinkkartet ble også testet

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar