Etiketter

butikktips (57) Elgseter (317) Ferie (120) hund (916) Hverdag (492) interiør (119) jakt (239) Jul (301) Krokskogen (238) mat (451) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (230) restauranttips (128) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (262)

onsdag 20. februar 2019

ZZ TOP

 Målet med turen var å oppleve ZZ TOP i Las Vegas, og det fikk vi til gagns! Gunnar hadde kjøpt billetter på 4. rad, så vi kom tett på. Vi var litt spente på om det faktisk var meningen at vi skulle sitte gjennom konserten, men slik var det jo ikke. Verken bakender eller føtter fikk hvilt seg så lenge de var på scenen. Det var også strenge restriksjoner ifht. fotografering, og undertegnede turde ikke å ta frem kameraet den første timen, det hadde vært utrolig dumt å ha reist så langt for en opplevelse for så å bli kastet ut... Men, når alle andre filmet og fotograferte, tok jeg sjansen etter hvert også. Gunnar knipset hele tiden og filmet til og med Sharp Dressed Man.
Lyden var bra, musikken god, stemningen på topp og ikke minst: artistene koste seg på scenen (fikk ikke følelsen at dette kun var et desperat bidrag for å fylle en lommebok som var tømt, som en fort kan følelsen av når gamle helter legger ut på turne). Det eneste negative var at de droppet Viva Las Vegas (som jo var grunnen til at vi ville oppleve dem nettopp her: å høre Viva Las Vegas live i Las Vegas), men det gikk helt fint. Musikkopplevelsen var knallbra uansett!
(Nå er det store spørsmålet: hvordan i huleste får vi tak i billetter til den for lengst utsolgte konserten i Hamar i juni??)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar