Etiketter

butikktips (56) Elgseter (316) Ferie (119) hund (903) Hverdag (487) interiør (115) jakt (239) Jul (301) Krokskogen (237) mat (450) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (229) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

tirsdag 12. februar 2019

Trump International Las Vegas


Et av få hoteller i Las Vegas som ikke har eget casino. Høy standard på hotellet, lyse og trivelige rom med kjøkken og romslig bad. Vi hadde perfekt utsikt til The Strip.  Hotellet ligger litt utenfor selve stripa, så på kveldstid er det noen hundre meter forbi en stor åpen plass å passere, det er nok derfor det er satt opp shuttle bus til Wynn og Caesars Palace, men det gikk jo helt fint å gå også.
Vi testet bassenget til svømming, og det var utrolig deilig for oss, siden vi aldri delte det med mer enn to andre om gangen. Vi stod opp tidlig, og kom derfor ut før de fleste andre. I tillegg er det nok ikke høysesong for bading for annet enn nordmenn og andre som er vant til minusgrader på denne tiden. Hotellet hadde også et bra treningsrom (som heller ikke var overbefolket på morgenkvisten) og SPA (men duuuuu, slike priser...! Vi stod over, selv om SPA opprinnelig stod høyt på prioriteringslisten før ankomst). Gavebutikken ble selvsagt testet ut, måtte jo ha med litt Trump-stæsj, selv om vi ikke invisterte i klær eller bøker... Og restauranten så hyggelig ut, men vi prioriterte spising andre steder.
Et bra sted å bo, om ikke annet for utsikten og at det er rolig og en elegant stil. Om det er første gang du er i Vegas, bør du prioritere et av temahotellene, for den virkelige Las Vegas-følelsen!

...og, det henger faktisk ikke bilder av presidenten på rommene. Grunnen til at dette hotellet ble valgt for vår del, var at Gunnar skulle sjekke ut nettopp det...


Utsikten fra rommet i 59. etasje, kan ikke klage

Alltid stas med en myk og god bådekåpe

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar