Etiketter

butikktips (55) Elgseter (314) Ferie (117) hund (877) Hverdag (483) interiør (115) jakt (238) Jul (301) Krokskogen (237) mat (447) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (227) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

fredag 1. februar 2019

Glenwood Springs


Å bestille overnatting i Aspen på kort varsel viste seg å funke dårlig. Det er i utgangspunktet dyrt der,  og på kort varsel vet de å ta seg betalt (enkleste standard fra 3800,- og oppover...). Fordelen med det, er at vi oppdaget og fikk oppleve Glenwood Springs!
Byen er kjent for sine varme kilder og flotte turområder. Fotturer, sykling, ski, fisking og jakt er populære aktiviteter her. Byen har i underkant av 10000 innbyggere. Vi bodde på et historisk hotell, så her var det spennende hotellopplevelse til behagelig pris! Hotellets restaurant skal også være hod, men vi kom dessverre for sent til å teste den.
Så, vi følte vi hadde skikkelig flaks, bare en liten time fra Aspen. Skal vi tilbake til området igjen senere, kommer vi sikkert til å satse på Glenwood spring igjen!

Hotel Colorado har fortsatt julelysene oppe, koselig. Hotellet er over 125 år gammelt, og har huset flere presidenter. Rommet vårt hadde vindu ut til Roosevelt-terrassen. Dette var et scoop for sånne som oss, med gamle møbler, utstoppede dyr og store peiser. 

I følge legenden, var det på Hotel Colorado at teddybjørnen ble funnet opp. Etter en langvarig mislykket bjørnejakt for Theodore Roosevelt under et av hans opphold her, lagde noen av hotellets ansatte en bjørn av stoff. Han tok den med hjem til sin datter, som kalte den Teddy etter sin far, Teddy bear. Teddybjørner har derfor en viktig plass på hotellet (og vi måtte selvsagt ta med en hjem 🐻)

Etter Aspenbesøket (det viste seg at veien sørover fra Aspen var vinterstengt, så vi måtte kjøre tilbake), testet vi de varme kildene. Gunnar var definitivt for tynnkledd for Aspen-oppholdet, så å tine seg opp igjen i Glenwood Springs var perfekt! 

Ikke lov med kamera i bassenget, så vi måtte dokumentere varme kilder på utsiden 

Morsomhet i gavebutikken 

Som så mange andre byer i USA, trailerpark... 

Oppslag utenfor bassenget, dette bildet har vi sett før 😊


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar