Etiketter

butikktips (55) Elgseter (314) Ferie (117) hund (876) Hverdag (482) interiør (115) jakt (238) Jul (301) Krokskogen (237) mat (447) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (227) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

mandag 18. februar 2019

Hoteller i Las Vegas

Hotellene og temaene deres er en stor del av selve Las Vegas-følelsen! Disse byggene er helt villt påkostet, i løpet av våre to første oppfold her, brukte vi mesteparten av "fritiden" til å gå langs The Strip for å se på disse byggverkene. Her er en aldri så liten kavalkade:


Caesars Palace:
Colosseum, Trevifontenen søyler og marmor. Har selvsagt eget casino og er kjent for å ha en av de beste buffetene i Las Vegas.


 

Paris
Eiffeltårn, triumfbue og operaen.Buffeten har fransk tema, og den er delt opp i ulike franske regioner.


Wynn
Et av mange nye hoteller. Satser på eleganse fremfor tema. Encore åpnet i 2017 og er koblet sammen med Wynn. 
Bellagio
Mest kjent for det fantastiske fonteneshowet sitt! Og så er "bebyggelsen" langs vannet, på siden av hotellbygget formet dom husene ved Comosjøen. Vi har bodd her en gang, og fikk en skikkelig oppgradering, derfor må vi jo kalle det  vårt favoritthotell i Las Vegas


Treasure Island 
Hotellet har sjørøvertema, og ble bygd som et barnevennlig alternativ i 1993.  Etter hvert fant man åpenbart ut at  det ikke var der det var mest penger å hente, så  det fikk en oppgradering ti år etter der alt fra bassengområdene til  piratshowet endret målgruppe. Opprinnelig bygd som en  del av Mirage, men står nå som selvstendig hotell.


Mirage
Har egen vulkan utenfor som har utbrudd tre ganger hver kveld.Hotellet har polynesisk tema, og huset i sin tid Sigfried og Roy hadde sine tigershow her. Hotellet har også delfiner og et stort akvarium i skranken


The Venetian 
Som å reise til Venezia, med kanaler (med gondoler) både inne og ute, Markusplassen, Risltobroen og de andre kjente stedene og byggene fra den italienske byen. 

Andre hoteller med spennende tema langs The Strip som er verdt å nevne er Excalibur som er oppkalt etter Kong Arthurs sverd, har middelaldertema og ser ut som et slott. Luxor med egyptisk tema, form som en pyramide og inngang formet som Sfinxen.  New York New York har Manhattan som tema og byggene er formet som Manhattans skyline. MGM Grand ser ganske ordinært ut, men har en svær statue av en gulløve ut mot The Strip (MGM-løven som vi kjenner brølende på starten av mange filmer, sant?) hotellet er Amerikas største med nesten 7000 rom. Løvehabitatet som det i sin tid var veldig kjent for er i dag lagt ned. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar