Etiketter

butikktips (57) Elgseter (317) Ferie (120) hund (916) Hverdag (492) interiør (119) jakt (239) Jul (301) Krokskogen (238) mat (451) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (230) restauranttips (128) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (262)

mandag 11. februar 2019

Arizona

Etter avreise fra El Tovar fikk vi en lang kjøretur, på jakt etter Cowboykaktus! Vi fikk besøkt to byer, Flagstaff  og Sodona, vi fikk sett flott natur både av den gjenkjennelige sorten og slikt som var eksotisk for oss. Vi kjørte gjennom flere spøkelsesbyer og vi opplevde plussgrader for første gang på turen!

Ved avreise El Tovar kjørte vi gjennom dette landskapet, mistenkelig likt slik det ser ut langs Friisvegen rundt påsketider... men, her er vi på over 2000 moh! 

Mange spennende dyreskilt langs veien, blant annet elk... 

..og deer... I tillegg så vi pumaskilt og elgskilt. Et stykke lenger sør gadd de ikke lenger presisere hvilke arter det gjaldt, så der stod det bare "eild animals crossing next .. miles"

Flagstaff

...greit med en påminnelse så man ikke glemmer seg..? 

Skulle bare innom, så litt anonym ut utenfra...  Fant en fantastisk butikk med interiør, mat/drikke, klær, accesories, pynt, dill og dall. SÅ mye som fristet! Det ble med en del hjem derfra, for å si det sånn... Flagstaff General Store er stedet, du kan til og med bestille på nett derfra!


 


En original benk 

På vei ned mot Sedona 

Gunnar er på plass i Sedona, eller "hippieville" som vi kaller det. En meget alternativ by...
 

Kreativ cowboy

Fine farger

Flott natur

...mye rart å se langs veien... i Jerome

Etter hvert som vi kom sørover, åpenbarte det seg et skikkelig "cowboylandskap"! Mange kuer ute på slettene. Legg merke til hornet på den til høyre, har ikke lyst til å få den etter seg...

Vindmølle

En av mange spøkelsesbyer vi kjørte gjennom, sentralisering sentralisering sentralisering...

Det er ikke bare Saguarokaktusen som er spesiell i området: Joshua tree 

Prickly Pear cactus i solnedgang

Solnedgang i ville vesten

Vi fant til og med en hestesko da vi løp langs motorveien for å få tatt fine kaktusbilder!
 

Skog av Joshua trees


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar