Etiketter

butikktips (50) Elgseter (286) Ferie (110) hund (753) Hverdag (395) interiør (105) jakt (189) Jul (246) Krokskogen (214) mat (402) Matauk (57) new York (145) oppskrift (169) Reise (198) restauranttips (121) Salat (12) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (46) Viltoppskrift (11) vinterpalasset (243)

mandag 13. november 2017

ac design


Torsdag var det juleshopping på ac design i Verksgata: kveldsåpent med gløgg og greier. De har spesialisert seg på kopper med fine sitater. Kopper i forskjellige fasonger, størrelser og farger. De har også vaser, skåler, telysholder, tekanner og fat. Sitatene spenner fra selvhjelp, via julesanger til fjellvettregler. Dette er et sikkert sted å finne gaver til deg selv eller andre.

Nye modeller i vinduet

We are like a snowflake all different in our own beautiful way

I'm not weird I am limited edition Om hundre år er allting glemt, Stig "sitt" sitat- bare så synd at det bare er laget en og den er rosa... 

Flere sitater om sjokolade, blant annet dette: Du kan ikke gjøre alle glade du er ikke en sjokolade, så sant! 
 

Lysfat 

Ikke store rommet men det rommer mange skatter! 

Jeg var så heldig å få denne til bursdagen, giver sa mitt navn stod skrevet på den. Om det er et snev av sannhet i det er jeg veldig stolt: livet blir hva du gjør det til- du får bare en sjanse! 

 Gå inn på ac design på Facebook, der kan du komme i kontakt med designeren, se bilder og det er også muligheter for å kjøpe noen av varene
Butikken har åpent tirsdag-søndag fra ti til fem eller seks

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar