Etiketter

butikktips (50) Elgseter (286) Ferie (110) hund (753) Hverdag (398) interiør (106) jakt (189) Jul (246) Krokskogen (215) mat (403) Matauk (57) new York (145) oppskrift (169) Reise (198) restauranttips (121) Salat (12) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (46) Viltoppskrift (11) vinterpalasset (243)

søndag 5. november 2017

Lørdag 4.11.

Lørdagen ble en sånn dag som plutselig bare var omme! Ingen store utskeielser, samtidig som vi fikk gjort ganske så mye. Gunnar fikk ryddet og gjort klart det vi har av motoriserte hjelpemidler på bruket... ATV, gressklipper, vedmaskin står i hangaren. Nytraktoren er klar for brøyting. Diverse verktøy er under tak. Jeg fikk ordnet jenterommet etter vindusbyttene. Nå er søppel kastet, nødgaver sortert, papir, gaveposer, bånd og merkelapper er under kontroll og diverse annet håndarbeidssaker sortert. Trenger ikke kjøpe mer gavepapir før jul i alle fall... nå er rommet klart for pakkingen som skal gjøres den neste halvannen måneden...
vi gikk tur til Midtskogen, men det rakk å bli mørkt før vi kom avgårde. Heldigvis skinner månen så klart om dagen, så lykten har bare vært hodepryd de siste kveldene.
Da vi kom inn fikk Lakka og Bamse vasket seg. Det er første gang i dusjen på to år, har kviet meg for å utsette Bamse for noe som kan skape usikkerhet. Men, han var selvsagt trygg som alltid. Begge lot seg vaske, såpe og skylle uten problem. Flinke gråtasser! Da var det godt med litt varmt og tørt å ligge på/under etterpå.
Til kvelds ble jammen Rosenborg seriemestere i år igjen, ikke noen overraskelse, men moro læll! TV-kamp på oss på søndag.
Og etter å ha sett en hel halv episode Skal vi danse for første gang i historien (savner Stjernekamp og Side om side), var det plutselig natta...

Bamse venter på å starte... 

Ferdig! Spiser en Schmackos som belønning

Godt å ligge under tepper i sofaen... Ble til slutt, litt motvillig, med opp for å legge seg

Lakka gikk inn på badet og stilte seg i dusjen da hun fikk beskjed, veldig flink. Men, litt ekkelt er det å være nummer to i dusjen da, vått og ekkelt på tærne FØR det starter til og med! 

Gavebånd, sløyfer og papir.... 

Feire gullet med te i jubileumskoppen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar