kaken kan lages i en boks eller skål som kan fryses dersom du ser for deg at den ikke blir spist på en servering, men den gjør jeg godt på fat også, så da er springform (med bakepapir i bunnen) løsningen.
Pisk 3-4 eggeguler med 2 dl sukker til eggedosis. Tilsett 1 boks (300 g) Philadelphia naturell og rør inn til jevn røre som du setter til side. Pisk 1 boks kremfløte med 2 ts vaniljesukker. Vend osteblandingen inn i kremen.
Knus 10 Digestive-kjeks til smuler, og fordel halvparten i bunnen av en springform (med bakepapir), hell ostekremen forsiktig over og fordel det jevnt i formen, avslutt med resten av den knuste kjeksen på toppen. Sett i fryseren i noen timer til kaken er gjennomfrossen, over natten så er du sikker.
Når den skal spises bør den tas opp av fryseren 15-20 minutter i forkant av serveringen. Ta av vingen, vend over på fat og ta av bunnen av formen: fiks ferdig!
Velbekomme!
Kjeks i bunnen
En stor røre av eggeguler, sukker, fløte, vaniljesukker og ost
Strø kjeks på toppen
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar