Etiketter

butikktips (59) Elgseter (318) Ferie (120) hund (935) Hverdag (517) interiør (121) jakt (250) Jul (303) Krokskogen (242) mat (455) Matauk (62) new York (155) oppskrift (202) Reise (236) restauranttips (130) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (264)

onsdag 1. november 2017

Kremet mangokylling


En knallgod og enkel hverdagsrett!

Hakk opp 1 grønn paprika1 løk, 2 hvitløksfedd og 2 gulrøtter og stek det blankt (cå 5 minutter) i en gryte med olje. Når grønnsakene har stekt, legg dem til side.
Hakk opp 500 g kylling i strimler og stek dem sammen med 3 ts karri til kyllingen er gjennomstekt. Ha grønnsakene oppi igjen sammen med kyllingen og bland det godt sammen. Hell over 1 boks Creme Fraiche (vi bruker lett), 1 glass mango chutney1 ts Sambal Oelek og 1eple i terninger. Rør dette sammen og la det putre sammen i 5 minutter, før det er klart for å spises.
Serveres med naanbrød, kokt ris og gjerne et dryss koriander oppå.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar