Etiketter

butikktips (59) Elgseter (318) Ferie (120) hund (935) Hverdag (517) interiør (121) jakt (250) Jul (303) Krokskogen (242) mat (455) Matauk (62) new York (155) oppskrift (202) Reise (236) restauranttips (130) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (264)

tirsdag 1. januar 2019

Christmas cookies


Oppskriften kan fint brukes hele året, men vi lagde dem med "julefarger" (rødt og grønt), derfor ble det Christmas cookies. Veldig gode som stekt,men de er jammen ikke dumme å spise før steking også ;)

Rør sammen 200 g (romtemperert) smør med 200 g farin og 130 g brunt sukker. Tilsett 3 egg, 350 g siktet hvetemel, 1,5 ts bakepulver og 1 ts vaniljesukker.  Rør inn Non Stop eller M&M (totalt 200 g, men det er fintå spare noen til å legge oppå til slutt).

Bruk 1 ss pr cookie, og legg det på bakepapir på stekebrettet. Disse flyter jo ut, så ca. 9 cookies pr. brett erå anbefale. Stekes på 180 grader, midt i ovnen, i 10 minutter. Avkjøles på platen før de legges i boks. (kan ikke understreke viktigheten av å la dem avkjøles i fred og ro på platen. Når vi baker så er vi veldig effektive og vi pleier bare å trekke bakepapiret av platene og bruke platene på nytt. Det prøvde vi bare en gang her, for cookisene er helt myke, og endrer derfor fort fasong dersom de får et lite skump før de er kalde)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar