Etiketter

butikktips (54) Elgseter (313) Ferie (117) hund (872) Hverdag (479) interiør (114) jakt (238) Jul (301) Krokskogen (237) mat (446) Matauk (62) new York (153) oppskrift (196) Reise (227) restauranttips (125) Salat (21) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

torsdag 3. januar 2019

Nyttårsaften 2018


Nyttårsaften 2018 gikk for seg i sømmelige former. Men hyggelig var det, og godt smakte det! Siden planen om koldtbord på Skjerdingen utgikk fordi vi ble hjemme, ble det koldtbord hjemme da. Og om det er er lov, så tillater vi å skryte av oss selv, for for et koldtbord! Det dukker nok opp noen oppskrifter i kjølvannet av dette. Gode og mette rullet vi inn i det nye året. Og den planlagte midnattsturen til Rognlia utgikk, siden skodda hang ned på nesetippen vår.

Hadde ikke helt tatt inn over


Så mye godt! 
Laksemousse, focaccia, kjøttboller, prinskorv, tomatsaus (med masse rødvin og hvitløk) appelsin- og granateplesalat. Asparges med, parmesan, asparges med port salut og asparges med spekeskinke, caprese, aioli, ost og til dessert: karamellpudding.

Karamellkunst


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar