Etiketter

butikktips (56) Elgseter (317) Ferie (119) hund (914) Hverdag (491) interiør (115) jakt (239) Jul (301) Krokskogen (238) mat (450) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (229) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

tirsdag 22. november 2016

Cupfinale 2016


Sist helg var ekte cupfinalehelg med Cupfinaleshow på Rockefeller på lørdag og kamp på søndag. God stemning og hyggelig samvær med familie (onkel Tarzan, Erling Kristian, Eivind og Kristian var også i byen)!
Før showet møttes vi på Grilleriet for fantastisk deilig mat! Kjøkkenet der er virkelig bra, bare synd at vår opplevelse er at servicen ikke er like super. Allikevel, smaken er det viktigste, så vi kommer til å spise der igjen! (denne gangen var det koordinering av serveringen som ikke imponerte. Når noen bestiller flere småretter mens andre går for en stor, forventer vi at smårettene kommer relativt hyppig så det ikke blir forskjell i tidsbruken, en liten snack (det fikk vi forrige gang i form av bl.a. popcorn) på bordet på starten hadde heller ikke vært å forakte, særlig med tanke på de som måtte vente lengst på å få mat).
Etterpå var det full trønderfest på Rockefeller med Terje Tysland, Dag Ingebrigtsen, Torstein Flakne, Mona Grudt, Mini, Petter Wavold, Casino Steel og flere. Først med artistenes egen musikk, så ble kvelden avrundet med to hele timer med Rosenborgsanger. God stemning!


Søndag var det kamp, vi gikk til den med skrekkblandet fryd, det er fort gjort å gå på en smell ved å undervurdere motstanden når kvalitetsforskjellen på lagene er så stor! Heldigvis viste Rosenborg at de tok det på største alvor og vant fortjent 4-0, det kunne godt vært mer! Helten Helland ble tremålsskcorer med tre mål og en målgivende, førstemålet var nydelig! Artig kamp!
Vi fikk forøvrig også med oss Ernas ankomst da hun kom til stadion, alltid moro med litt kjente ansikter. Trivelige møter med familien ble det også tid til før og etter kampen! Under kampen satt vi sammen med kollegaer av Gunnar, det var de som hadde ordnet billettene for oss! Vi møtte dem også på konserten kvelden før.


Nå gleder vi oss bare til at Kåre skal føre Rosenborg til the double for tredje år på rad!


Middag på Grilleriet

Gunnar er fornøyd med maten, vil tilbake!

Høy allsangfaktor!


Halloen

Startet og avsluttet med Rosenborgsangen

Klare for kamp! (de omgangssyke var også med, men hadde et litt annet fokus før og etter avspark...)

Pål Andre legger inn

Frispark

Laget synger bildet tå'n Ivers med tilskuerne, knapt et øye var tørt...


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar