Etiketter

butikktips (56) Elgseter (317) Ferie (119) hund (914) Hverdag (491) interiør (115) jakt (239) Jul (301) Krokskogen (238) mat (450) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (229) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

tirsdag 1. november 2016

Ta rotta på november

Velkomstbordet på avd. Bryn

I dag var det endelig november og jeg kunne starte opp Ta rotta på november! Hvorfor ta rotta på november? -fordi november er en mørk måned, en typisk arbeidsmåned, ingen fridager eller ferier, veldig mye av den tiden som lærerne har undervisningsfri ellers i året ("høstferie", vinterferie" osv...) jobbes inn i forbindelse med forberedelser/gjennomføring av/etterarbeid etter utviklingssamtaler, det er vått og vi rekker aldri å se dagslyset i løpet av hverdagene. Derfor, tar vi rotta på november! Små lysglimt gjennom måneden som ikke krever noe, men bare skal være kos for personalet, HELE personalet. Vi dyrker fellesskap, glede og optimisme på skolen vår i november!

1. november er lystreet på plass (det står plassert til felles glede for hele skolen), og det første hjerteløvet henger oppe, det skal komme nye hver dag gjennom hele november. Når personalet kommer på jobb, står representanter fra ledelsen og ønsker dem velkommen med juice i stetteglass og en liten sjokoladebit. Det spilles behagelig musikk (Odd Nordstoga med November gikk på repeat 7.45-8.40 denne første novemberdagen på avd. Bryn), lysene er tent og taklysene er slukket. Griseflaks-konkurransen stod fremme (dagens gåte: i glass+konjunksjon) og bordene på personalrommet var pyntet i høstfarger. I skoleutviklingstiden i dag, ble det til og med gratis kaffe på personalet...  

Velkomstbordet på avd. Hammerbakken

Lystreet på avd. Bryn

En liten kickstart på dagen!

Nye potter på lyngen og løv på bordet

Hjerteløv
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar