Etiketter

butikktips (55) Elgseter (316) Ferie (119) hund (902) Hverdag (487) interiør (115) jakt (239) Jul (301) Krokskogen (237) mat (448) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (229) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

mandag 21. november 2016

London, etter jobb

Morgenstemning ved hotellet

Etter skolebesøket ble det "storefri" for oss også. Tre timer til fri disposisjon før felles middag og musikal. Jeg benyttet egentiden til litt effektiv shopping ved Oxford Cirkus (Urban Outfitters, Miss Selfridges og Topshop), Carnaby Street (små, morsomme og rare butikker med mye fint) og New Bond Street (Victorias Secret og titting på vindusutstillingene hos luksusbutikkene!). Så hadde tiden plutselig gått, og jeg gikk i full fart mot restauranten og var der 1 minutt før tiden, ikke så verst timing det, når jeg da hadde strenet avgårde med diverse hindringer langs ruten de siste 45 minuttene! Rakk til og med innom Tesco for litt snacks til de små grå!
Helt inntil Covent Garden ligger Palm Court Brasserie. Koselig, elegant og varmt på en gang. Stedet var valgt på grunn av plassering og variert ment, og vi var alle enige i at valget var godt! Jeg spiste deilig foie gras til forrett og gratinert hummer til hovedrett, anbefales!
Etter middag bar det rett til the Prince of Wales theatre, for å se The Book of Mormons. Jeg hadde ikke satt meg inn i stykket på forhånd, og ble gledelig overrasket! Skaperne av South Park står bak musikalen, og liker du den tidvis litt brutale og groteske humoren i South Park, kan dette være noe for deg! Hvis ikke, bør du kanskje revurdere besøket. I likhet med SP er det mange lag historier i historien, mye humor og en del latterliggjøring. Men også et og flere budskap, om man tar seg tid til å følge med. The Book of Mormons kommer på Det Norske Teater om et år.
Vi avsluttet kvelden på en pub ikke langt fra hotellet og bikket til køys før midnatt, fulle av inntrykk etter en flott dag!
Oxford Cirkus


Liberty

Carnaby Street


 

New Bond Street 

Påfugltema 


Elsker å se på fine vindusutstillinger i førjulstiden! -god grunn til å reise på denne tiden! 

Jimmy Choo har dekket til fest 

Louis Vuitton har satset på røyskatt og hermelin 

Cartier


The Snowman! 


Regent Street var fylt med flyvende engler! Lysene ble tent fredag kveld


Foie Gras: absolutt politisk ukorrekt, men du så godt! 

Hummer 

The Book of Mormons 


Så mye fint å finne! Har gjort oss/meg klar for jul! 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar