Etiketter

butikktips (55) Elgseter (316) Ferie (119) hund (902) Hverdag (487) interiør (115) jakt (239) Jul (301) Krokskogen (237) mat (448) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (229) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

onsdag 23. november 2016

Oppgraderinger i heimen


Blå glass har kommet frem på et fat etter Tore. I vinduskarmen står det lag på lag med svibler (12 blomster kan det faktisk bli!) som forhåpentligvis slår ut i blomst til jul. Sviblene er forøvrig plassert i skjulere som ble kjøpt inn til bryllupet, jeg lagde blomsteroppsatsene til bordene i dem.

Nye, dype vinduskarmer! Det høres kanskje ikke så spennende ut, men, det er det! Våre vinduskarmer har knapt hatt plass til en ramme i seg før, nå har vi fått dype karmer som for det første skaper et større rom, vi får utnyttet plassen bedre og de skaper rett og slett hygge! Eneste negative er at en kan la seg friste til å proppe dem med alt for mye, så rommet blir rotete... Vi er kjempefornøyde med de nye vinduskarmene (som er en konsekvens av etterisolering, ny kledning og nye vinduer)!


Nå har vi også fått skrudd sammen salongbordene (de skulle stått samlet) som vi kjøpte til å ha i Albany, de fungerer nå som sidebord til familiesofaen, veldig praktisk og så synes vi at det ble veldig fint! Og fint å kunne bruke dem, disse har faktisk vært i bruk i huset i Albany også!


Nå når vinduskarmene begynner å bli ferdige (begge stuene, gangen nede og kjøkkenene er klart), kan vi begynne å komme litt i orden igjen også. Det gjør godt, for det er grådig frustrerende når alt bare flyter. Nå har vi åpnet inn til gamlestuen, nå gjenstår bare en skikkelig vask, så blir den juleklar ganske så raskt!


Dype karmer!

...også på kjøkkenet...

Sånn det står nå, kan en kose seg med frokosten på gamlestua samtidig som en følger med på veien...

Albany-bord

Albany-bord
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar