Etiketter

butikktips (56) Elgseter (317) Ferie (119) hund (914) Hverdag (491) interiør (115) jakt (239) Jul (301) Krokskogen (238) mat (450) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (229) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

søndag 27. november 2016

Julebord i Bodø

Lørdag var det tid for julebord med Cermaq Nordland, spesielt hyggelig når man har anledning til å gå sammen på slike tilstelninger! Vibekke og barna hadde påtatt seg oppdraget med å være sammen med de små grå, så vi kunne dra avgårde uten bekymringer (bare savnet, som alltid er der når de grå ikke kan følge med)!
Vi føly SAS oppover (og Norvegian hjem), og tradisjonen tro ble det brunsj på Pizza Hut på Gardermoen. Vel fremme ble det tid til en liten kikketur på Glasshuset fruen mens gubben ladet opp på rommet. På Glasshuset ble det både en liten bonusjulegave, et-par topper og sløyfe/ lommetørkle til Gunnar (han hater slips, og har uttalt seg negativt om å måtte ha på sløyfe også, uten å ha prøvd. Jeg syntes han skulle piffe opp jobbantrekket litt, så tok sjansen på å kjøpe, og det falt faktisk i smak!). Inne på Eurospar  (for å kjøpe med reisegave til de små grå) ble jeg stående ved siden av Halvdan Sivertsen i kassa, moro.
Julebord på samme hotellet som vi bodde på (SAS Radisson) med 250 mennesker, hyggelig å hilse på de som mannen er sammen med all den tiden han er bortreist. Hyggelig for Gunnar også at fruen vet mer om kollegaene hans. Det var en deilig buffet med både varm og kald mat og vi holdt ut til imponerende 2.15, det er absolutt ikke hver dag/natt!
Søndag morgen var det duket deilig hotellfrokost, fikk til og med bestilt omelett, armeriddere og bacon som var inkludert i ordinær frokost! Etterpå gikk vi for å ta Pepperkakebyen nærmere i øyensyn, og en tur ned på kaia, før det ble adventskos og vintersport på TV. Vi fikk lov til å beholde rommet helt til 14.00 og det var utrolig godt siden vi skulle fly 15.30.

Fruen nevnte på å teste den nye dineren til Jamie Oliver på innland, Gunnar har som prinsipp om "never change a winning team", så da ble det Pizza Hut da, som vi alltid pleier å spise på på Gardermoen. Bra brunsj!

Klar for avreise!

Fjell og hav på sengegavelen

Jul

Klare

Gunnar koser seg med jordbær med sjokolade, gode og morsomme pinnsvin med melon og jordbær!


Deilig!

Utsikt fra hotellet

På kaia
NORLANDIART
5. oktober åpnet utstillingen NorlandiART som stiller ut bilder på byens vinduer og dører. Alle 24 kunstnerne kommer fra det geografiske området Nordlandia.


Kaia


Adventstund

Reisegave til de små grå, definitivt den mest populære delen av gaven!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar