Etiketter

butikktips (57) Elgseter (317) Ferie (120) hund (916) Hverdag (492) interiør (119) jakt (239) Jul (301) Krokskogen (238) mat (451) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (230) restauranttips (128) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (262)

torsdag 21. juli 2022

Neste stopp: USofA!

 

Så beveger sommerferien seg vestover. Planen var kombinert jobb og ferie, men høringen Gunnar skulle delta på ble flyttet, så da ble det veldig lang ferie! Vi benytter muligheten til å oppfylle noen amerikadrømmer med reise til Yellowstone! Vi gleder oss! Nordre del av sløyfa med Sør Dakota, Wyoming og Montana skal bli så gøy! Og vi er sikte på at det blir så mye annet spennende og fint å oppleve langs ruten også! 

Vi endte med å fly Norse, på grunn av SAS-streiken. SAS-billettene fikk vi tilbud om å flytte vederlagsfritt allerede i helgen, så da blir det New York-tur i Kristihimmelfart-helgen. 

Vi skal oppdatere regelmessig underveis, so stay tuned. Først skal vi slappe av to dager på Manhattan, før vi kjører avgårde i bil lørdag morgen. 

Tentativ rute. Søndre del er ganske åpen, men omtrent slik er det i alle fall tenkt

Klare for avreise


Norse. Gode fly og mange direkteflygninger til USA. Servicen ombord var så som så, men med rimelige priser er det ikke utenkelig at vi benytter dem igjen.
Logoen forestiller fronten på et vikingskip, og flyene kalles langskip

Det var mye turbulens på turen, da var det godt å ha spennende underholdning på skjermen. Jeg rakk SATC2 og Jurassic world, i tillegg til middagen var tiden akkurat brukt opp

…mens andre sov seg gjennom ristingen … Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar